Templomi hirdetés, 2016. 08. 21.

Budapest, 2016.08.21.

Évközi 21. vasárnap

“C” évben

TEMPLOMI HIRDETÉS

1./Augusztus 26 – 27 és 28 napokon jótékonysági vásár lesz a Cserkészházban. Részletek olvashatók a hirdetőtáblán.

2./Szombaton, augusztus 27-én 9-17 óráig lesz az idei “Szeretetláng fesztivál”. A fesztivál szentmiséje egyezik a Plébánia 1/2 11-es szentmiséjével, ezért a mise a szabadtéri oltárnál lesz. A részletes programok olvashatók a hirdetőtáblákon.

Ezen a napon jönnek több írányból az “1 UTON” zarándokok is, akik részt vesznek az esti szentmisén.

Ezen a napon jönnek a csillaghegyiek is, akik évről évre fogadalomból mindig ezen a napon jönnek gyalog a hegyen keresztül hozzánk és az ő plébánosuk (dr. Temesszentandrási Péter atya) celebrálja az esti szentmisét.

3./Jövő vasárnap lesz ismét “Templomkerti Este”! Az esti szentmise után 19 órakor “Zeng a lélek,zeng a szó” címmel lesz az előadás.Közreműködik Berecz András Kossuth-díjas ének- és mesemondó;a Fölszállott a páva gyermekkiadása győztesei, a Haraszti ikrek;Bartina gyermektánccsoport, és a Tarsoly zenekar.- Szeretettel hívjuk és várjuk híveinket!

4./Hitoktatókkal átbeszéltük és kialakítottuk a hittanórák rendjét a 2016/17-es tanévre. A hirdetőtáblán és honlapunkon is olvasható! Kérjük a szülőket vegyék figyelmebe a külön órák beosztásánál is a hittanórák rendjét!

5./25 éve,hogy Magyarországon járt Szt.II.János Pál pápa! Emlékül vigyen magával minden kedves hívő a templom bejáratánál évő kis asztalról egy kis kendőt!