TEMPLOMI HIRDETÉS, 2019. 04. 28.

Budapest, 2019. 04. 28.

Húsvét 2. vasárnapja (Isteni Irgalmasság vasárnapja)

C” évben

TEMPLOMI HIRDETÉS

1./Ma az Isteni Irgalmasság ünnepe van.

2./Megköszönjük híveink adományait a szentföld keresztényei támogatására (141.320.-Ft jött össze),melyet továbbítottunk.

3./Szerdán május 1-je, Plébániánk zarándoklatának napja. Még van pár hely, mert történt lemondás. Reggel 7 órakor itthon veszünk részt szentmisén és utána ½ 8-kor a Templomkert bejáratától indulunk.

4./Május hónapja, a Szűzanya hónapja is, ezért hétköznap a ½ 11 órai szentmise előtt, és szombat-vasárnap az esti mise előtt ½ 6-kor elimádkozzuk a litániát.

5./Elsőcsütörtökön a reggel 7 órai szentmisét papi és szerzetesi hivatásokért ajánljuk fel.

6./Elsőpénteken a ½ 11 órai szentmise végén elimádkozzuk a Jézus Szíve litániát és este 8 órakor a szabadtéri oltárnál a rózsafüzért.

7./Elsőszombaton de. 10 órakor rózsafüzért imádkozunk és ½ 11-kor szentmise lesz.

Ezen a napon de. ½ 11-kor lesz az Országos Mindszenty Zarándoklat Esztergomba. A szentmise szónoka BÖCSKEI LÁSZLÓ nagyváradi püspök úr lesz.

8./Jövő vasárnap „ANYÁK NAPJA” lesz, ezért a 9 órai szentmisét az Édesanyákért ajánljuk fel.

Fogyatékkal élők munkalehetőségét támogató virágvásár lesz május 5-én, ezen a vasárnapon 8.00 és 13.00 óra között a Kájoni János ferences közösségi házban (II. Szilfa u. 4.). A Civitán kertészet elsősorban muskátlikat, egynyári virágokat kínál megvásárlásra ezen a napon. Fogyatékkal élők alkalmazását támogatja az, aki kertjének, erkélyének díszítésére szánt virágokat ezen a napon vásárolja meg.

A virágokat a kertészetben dolgozó fiatalok és szüleik árusítják a ház udvarán.

Mentes a vírusoktól. www.avast.com