Templomi hirdetés, 2020. 09. 27.

Budapest, 2020. 09. 27.

Évközi 26. vasárnap

A” évben

TEMPLOMI HIRDETÉS

1./Első csütörtökön a reggel 7 órai szentmisét papi és szerzetesi hivatásokért ajánljuk fel.

2./Elsőpénteken a ½ 11 órai szentmise végén elimádkozzuk a Jézus Szíve litániát. Este 8 órakor rózsafüzért imádkozunk a szabadtéri oltárnál.

3./Elsőszombaton de. 10 órakor rózsafüzért imádkozunk és utána ½ 11-kor szentmise lesz.

4./Jövő vasárnap lesz a hónap első vasárnapja. Ezen a napon lesz a 9 órai szentmisén 18 gyermek elsőáldozása a szabadtéri oltárnál. Ez azt jelenti, hogy a 9 órai szentmise kivételesen a kinti oltárnál lesz, ha az időjárás is engedi. Hozzanak maguknak plédet és párnát a padokra.Du. ½ 5-től szentségimádás lesz templomunkban.Ezen a napon lesz a Püspöki Kar rendelkezése értelmében a nyár elején lemaradt gyűjtés a

Péterfillérekre”, az erre kijelölt perselybe kérjük a templomban behelyezni. A rendes perselyezés a templom bejáratainál történik, ahogy más vasárnapokon is. Kérjük, ne felejtsék el!

5./A járványügyi előírások értelmében továbbra is fokozottan figyeljünk egymásra! Aki köhög, prüszköl, lázas vagy rosszul érzi magát, nyugodtan maradjon otthon. Vegye igénybe mindenki a saját kézfertőtlenítőjét. Használjunk maszkot és tartsunk egymástól kellő távolságot. Egymás érzékenységét pedig vegyük komolyan. Szentáldozás kizárólag kézbe adással történik. Perselyezés, adománygyűjtés a mise végén, a bejáratnál lévő kosarakba lehetséges!

6./Október hónapja a rózsafüzér hónapja. Hétfőtől szombatig de. 10 órakor és vasárnap ¼ 9-kor imádkozzuk a rózsafüzért. A hétvégi esti szentmisék előtt NEM lesz rózsafüzér!

Mentes a vírusoktól. www.avast.com