Templomi hirdetés, 2021. 02. 28.

Budapest, 2021. február 28.

Nagyböjt 2. vasárnapja

B” évben

TEMPLOMI HIRDETÉS

1./A mai perselyadományokat a katolikus iskolák támogatására kell beküldenünk.

2./Jövő vasárnaptól egy hétig (03.07 – 03.14-ig) lesz a tartós élelmiszer gyűjtés. A hozott adományokat jövő vasárnaptól a kápolnaajtó mögötti asztalra kell tenni.

3./Első csütörtökön a reggel 7 órai szentmisét papi és szerzetesi hivatásokért ajánljuk fel.-Ezen a napon lesz de. 10 órakor gyászmise KISS CSABA atya lelki üdvéért, majd utána temetése a solymári temetőben. A szertartást a járványügyi törvények miatt a „PILIS TV” fogja közvetíteni.

4./Első pénteken a ½ 11 órai szentmise végén elimádkozzuk a Jézus Szíve litániát. Du. ½ 6-tól a „Rózsafüzér társaság” végzi a keresztutat, majd utána rózsafüzért imádkozunk a szabadtéri oltárnál.

5./Elsőszombaton de. 10 órakor rózsafüzért imádkozunk és utána ½ 11-től szentmise lesz.

6./Jövő vasárnap a hónap első vasárnapja lesz, ezért du. ½ 5-től szentségimádás és utána 18 órától gitáros szentmise lesz templomunkban.

7./Szomorúan értesültünk, hogy a járvány áldozata lett Főegyházmegyénk segédpüspöke, SNELL GYÖRGY atya. Imádkozzunk lelki üdvéért. – Bíboros úr ismételten megerősítette a járványügyi előírásokat, melyet kér, hogy saját és embertársaink érdekében szigorúan tartsunk be.

Mentes a vírusoktól. www.avast.com