Templomi hirdetés, 2021. 03. 28.

Budapest, 2021. 03. 28.

VIRÁGVASÁRNAP

B” évben

TEMPLOMI HIRDETÉS

1./Megköszönjük híveink adományait a Szentföld javára, melyet továbbítottunk is az illetékes helyre (74 175 Ft jött össze).

Ugyancsak köszönet a tartós élelmiszerekért, mellyel 30 családot tudtunk segíteni.

2./Nagyhéten és húsvét keddjén az irodai ügyelet szünetel.

3./Március 28. VIRÁGVASÁRNAP : Szentmisék vasárnapi rend szerint a nép nélkül a téli kápolnában. Barka ki van téve a templom kórus feljárója elé, becsületkasszával. Az adományokat a perselybe kérjük helyezni. A bevételből az oltárok virágait Barkaszentelési körmenet elmarad. A barkákat misék végén László atya megáldja.

Április 1. Nagycsütörtök: A templom de. 9 – 12 között lesz nyitva. Az utolsó vacsora miséje 18 órakor kezdődik a téli kápolnából nép nélkül. Szentmise után 19-20 óráig virrasztás lesz.

Április 2. Nagypéntek: SZIGORÚ BÖJTI NAP! – A templom de. 9-12 óráig lesz nyitva. Szertartás: 18 órakor kezdődik a téli kápolnából nép nélkül. Szentsír nem lesz. Utána templom zárás.

Április 3. Nagyszombat: 7 – ¾ 18-ig szentségimádás lesz a Jézus Szíve oltárnál. – 18: Nagyszombati szertartás lesz a téli kápolnából bizonyos részek elhagyásával. A feltámadás liturgáját a szabadtéri oltárnál végezzük és ott lesz vége a nagyszombati liturgiának.

Április 4. HÚSVÉT: Szentmisék: 9 – ½ 11 – 12 és 18 órakor lesznek a téli kápolnából. A 9 órai szentmise végén megáldjuk a hozott ételeket.

Április 5. Húsvéthétfő. Szentmisék: 9 és ½ 11-kor lesznek. Utána templomzárás

Nagycsütörtök – nagypéntek – nagyszombat szertartásait közvetítjük!

Mentes a vírusoktól. www.avast.com