Hirdetések, 2024. 03. 03.

2024. 03. 03.

Nagyböjt 3. vasárnapja

B” évben

TEMPLOMI HIRDETÉS

1./ Ma a hónap első vasárnapja van, ezért du. ½ 5-től szentségimádás lesz templomunkban.

2./. Tegyünk tanúságot az irgalmas szeretet gyakorlásáról az idei Nagyböjtben is, és járuljunk hozzá tartós élelmiszerrel a Katolikus Egyház segélyakciójához! Erre az e heti vasárnapi szentmiséken és az azt követő héten lesz lehetőség, március 3-tól 10-ig. Hozzuk el tartós élelmiszerre szánt adományunkat a templomba, és tegyük az arra kijelölt helyre.”Olvassuk a körlevélben.

Plébániánkon idén ezt úgy fogjuk tudni megvalósítani, hogy a tartós élelmiszerek helyett az erre a célra szánt összeget kérnénk adományként bedobni a templom közepén lévő perselybe, a két padsor között található. Az adományok gyűjtése a most következő vasárnaptól az azt követő vasárnapig tart. A kijelölt perselybe bedobott összegből fogunk tartós élelmiszert vásárolni, és azokat becsomagolás után fogjuk eljuttatni a rászorulóknak. – Arra kérünk és biztatunk mindannyiótokat, hogy adományaitokkal járuljatok hozzá ehhez a nemes akcióhoz, tegyük szebbé rászoruló testvéreink Nagyböjtjét.

3./Az „Adoremus”-ért szíveskedjenek bejönni a sekrestyébe! Minden újságnak változott az ára!

4./Pénteken ½ 6-tól keresztúti ájtatosság lesz.

5./ Megköszönjük híveink adományait a katolikus iskolákra.(323.350.-Ft jött össze), melyet tovább is küldtünk az illetékes helyre.

6./Az orgona tisztítása és hangolása elkészült, de még van tartozásunk. Kérjük híveinket, aki teheti, segítsen enyhíteni közösségünk e gondján.