Hirdetések, 2024. 04. 12.

Budapest, 2024. 04. 14.

Húsvét 3. vasárnapja

B” évben

TEMPLOMI HIRDETÉS

1./Ma este a szentmise után kb. 19 órakor a „LÉLEKHANG” kórus fog koncertet tartani templomunkban. Aki teheti, maradjon itt a szentmise után és lelkileg töltődjön a szép zenével.

2././”Tavasszal megújul plébániánk képviselőtestülete. A beérkezett jelölések alapján véglegesítettük a választható tagok névsorát, melyet fényképpel és rövid bemutatkozással a hirdetőtáblán tekinthetnek meg híveink. A választásra május 5-én, vasárnap fog sor kerülni. Célunk, hogy a közösséget jobban bevonjuk a megújulás folyamatába és a jelöltek megerősítést kapjanak szolgálatukhoz.”

3./Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy az iskolai beíratás alkalmával kell gyermeküket a katolikus hittanra is beíratni!

4./A „Julianus Tours” utazási iroda zarándoklatot szervez május 1–4. között Medugorjeba. Jelentkezés a +36703201333-as telefonszámon április 15-ig. A teljes részvételi díj 98.000 Ft + 30 EUR.

5./Április 27-én, szombaton ünnepli az esztergomi Bazilika egyik búcsúnapját, Szt. Adalbertet. Ezen a napon a főegyházmegye papsága és hívei Esztergomba zarándokolnak, ahol ½ 11-kor ünnepi szentmise lesz. Ezen a szombaton templomunkban a ½ 11 órai szentmise ELMARAD! Ezen a szentmisén lesz Esztergomban a főegyházmegyei ministránstalálkozó is, melyen a mieink is részt vesznek.

6./Ugyancsak már most jelezzük, hogy április 28-án, vasárnap 17 órakor templomunkban felhangzik PERGOLESI: STABAT MATERE.